sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Treeniä mielenkohotukseksi

Toko on ollut kova sana viimeviikkoina ja Tuiken kanssa ollaan tokoiltu pieninä annoksina aina kun on ehditty. Pääpaino menneellä viikolla on ollut kaukokäskyillä (asennonvaihdot kuntoon) ja tunnarilla. Lisäksi perusasennot piti viilata paremmiksi.

Viikolla fillaroitiin kirkon kentälle ja tein aivan loistavat treenit Tuiken kanssa. Palkkana pallo toimi tosi hyvin ja saatiin hienot perusasennot ja kaukokäskyjen asennonvaihdot hinkutettua kuntoon. Tuike treenaili erittäin hyvällä fiiliksellä, ja itsellekkin jäi tosi iloinen olo. Matkaa jatkettiin treenikentällä otsalampun turvin Altian peltoteille juoksentelemaan.

Hyvä tokoilufiilis jatkui tänään kun käytiin Maron luona ja vähän treenailtiin. Vieras kenttä, eli Tuikelle siis ihan ensimmäinen käynti kyseisellä kentällä ja ei mitään ongelmaa! Tuike oli odotellessa rauhallinen, makoili pylväässä kiinni eikä yhtään ressaillut. Harjoitukset se teki myös sopiva vire päällä, riittävästi vauhtia, muttei höyrynnyt yli. Tehtiin perusasentotreeniä, ohjattua noutoa, ruutua ja kaukoja. Ohjattu nouto otetaan nyt tulevan viikon teemaksi, sillä Tuike osaa, mutta liike on epävarma. Mun täytyy valmistella liike huolellisesti ja saada sille päähän ajatus noutamisesta. Nyt suuntakäskyllä Tuike juoksi melko suoraan vasemmalle ihmettelemään kentällä olevaa peltitölkkiä, eikä nähnyt noutokapulaa ollenkaan. Vasta autettuna paljon hoksasi, missä palikka on ja sitten oikeankin palikan nouto meni ok. Merkille menot olivat ihan ok, vaikkakin vähän hitaat. Taidan vähäksi aikaa irroittaa merkkille menot ja noudot, ja treenata niitä yksinään.

Tuike kesällä 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti