sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Päivityksen paikka

Playday's Play With Fire "KATA" 8,5kk

Kesä on mennyt ja pian syksykin. Joulu se seuraavaksi ovella kolkuttelee. Tänä vuonna meidän lauman joulua vietetään Ranualla, eli tavoiteena on erilainen joulu, jolla koitamme irtaantua ylimääräisestä jouluhäsläämisestä. Ajamme siis riittävän kauas, toivomme paljon lunta ja pakkasta ja luonnon rikkumatonta rauhaa.

No, jouluun on vielä matka ja paljon ehtii koirarintamalla vielä touhuta ennen ansaittua joulurauhaa.

Viime päivitys osui heinäkuun loppuun, joka siis tarkoittaa elokuun alkua. Elokuun alkoi vahvasti koirafrisbeen merkeissä, sillä ensin olimme järkkäämässä kisoja ja sen jälkeen osallistumassa kolmen päivän maailmanvoittaja näyttelyyn. Messarissa esiinnyttiin koko koiralauman voimin, Taika ja Elli, minä ja Tuike, minä ja Kata, sekä vielä Taika Nemon kanssa, sillä Elli oli sairastunut ja näin estynyt osallistumaan viimeiseen esitykseensä. No, Elliä oli punkki puraissut silmäkulmaan ja silmä oli turvonnut kiinni, ei sen vakavempaa onneksi.

Elokuussa alkoi paljon muutakin, kuten normaali koululaisen arki, harrastukset, omat opiskelut, työt jne, joten oikeastaan vasta syyskuussa päästiin enemmälti keskittymään taasen koirien harrastuksiin.

Kata ja mamma-Tuike, jotain samaa kentis...


Syyskussa pääsimme mukaan parhaimmalle koiraleirille, jossa olemme ikinä olleet: Hakuleiri Haminan suunnassa Rotikossa. Olosuhteet olivat koiraporukalle passelit, sopivan vaatimattomat ja edulliset, seura ja teenit ihan parasta. Treenit alkoivat aamulla ja jatkuivat lounaan jälkeen ja aina auringonlaskuun saakka. Kyllä sitä uni maittoi ohjaajille ja koirille kun pään kallisti lauantai-illalla petille. Tuntui, että koirat edistyivät jo kahden päivän treenien aikana huimasti ja paljon jäi uutta asiaa mieleen ja hyviä vinkkejä saatiin. Kiitos mahtavalle porukalle joka otti meidät mukaan porukkaan.

Hakuleiriltä jäi treenihimo päälle, ja pääsimme (JEE) mukaan hakuporukkaan ja pystymme jatkossa treenaamaan säännöllisesti. Tero Nemon kanssa ja mä Katan kanssa. Tuike treenaa jälkeä ja mahdollisesti raunioetsintää, jos siihen avautuu mahdollisuus.

Syksy mennään jouluun saakka hakutreeneissä ja tottista harjoitellaan myös ahkerasti. Hyvää talvipuuhaa ja tavotteitakin... :)


Vesi se vaan jaksaa kiehtoa. Vasemmalta oikealle: Kata, Nemo, Tuike (ja Elli)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti