sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pentutreffit 7kk + 8kk

Pentujen kanssa on tullut aktiivisesti treffailtua noin kerran kuukaudessa. On ollut tosi ihanaa nähdä pentuja ja kuulla miten niillä menee. Hienoja penikoita ja hyvin tuntuu niiden kanssa elämä luistavan, vaikka ovatkin hyvin persoonallisia tapauksia. Alkujännityksen jälkeen pentujen leikit ovat joka kerta sujuneet hienosti ja naarmuilta on vältytty. Ihana on seurata niiden puuhia ja kauhun sekaisin tuntein ihmetellä niiden hurjaa vauhtia :) Onneksi en itse ole agilityn harrastaja, olisin todellakin pulassa tuollaisten menijöiden kanssa...

Tytöistä Mocca ja Tyra ovat jo aloitelleet tutustumaan agilityn saloihin ja kotiin jäänyt Kata on hienosti syttynyt lampaille. Topi on osoittanut olevansa erittäin hyvä nenästään, eli jälkihommia on kokeiltu ja paljon muutakin on Topin kanssa ehditty opettelemaan. Kata on nyt syksyllä aloittanut tavoitteellisen hakuharrastuksen, ja ensi kesänä varmaan myös paimennusta tullaan opettelemaan.

Sitten kuvatusten pariin, eli ensin treffeiltä 31.8.2014, pennut 7kk vanhoja. Mukana Tyra, Mocca, Kata (ja Nemo).

Mocca 7kk

Mocca, Tyra ja Kata

Tyra, Mocca ja Nemo

Tyra

Sitten toiset kuvatukset pentureffeiltä 20.9.2014, pennut melkein 8kk (7kk 3vko). Näille treffeille pääsivät mukaan Tyra, Topi ja tietty Kata. Kävimme lampaita katsomassa ja hienosti pennut osasivat toimia lampaiden kanssa, peimenkoiran verta selvästi... :)

Komea Topi

Topi ja Kata

Kata, Tyra ja Topi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti