keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ukkosta ja kiekkoilua

Jihuu, työt loppuivat tänään, eli opintovapaa jatkuu seuraavat puolitoista vuotta!!! Vihdoinkin pääsee taas enemmän treenailemaan koirien kanssa ja hoitelemaan muitakin asioita. 9-10 tunnin työpäivät toimistolla eivät ole mun juttu...piste!

Tänään oli jälleen ukkosta ilmassa. Uhmasimme mustia pilviä ja lähdimme koko perheen voimin kirkon nurtsille musan kera treenailemaan tulevia frisbeekoitoksia varten. Ensi viikonlopun kisoihin meillä ei ole mitään asiaa, sillä tytöillä (Elli + Tuike) on juoksut, niin emme pääse edes alueelle narttujen kanssa. Messariesiintymisiin kuitekin päästään, eli elokuun toisena viikonloppuna esiinnymme narttulauman voimin messarin maailmannäyttelyssä. Tuike esiintyy perjantaina ja lauantaina, Elli lauantaina ja sunnuntaina, sekä Kata sunnuntaina. Aikamoinen messariviikonloppu siis tulossa...

Katan kanssa ei olla kiekkoilua juurikaan harrasteltu, muuta kuin sen verran olen kokeillut, että se tosi helposti innostuu kiekkoja nappaamaan, ja jopa ilmasta. Tänään oli vissiin kolmas kerta kun vähän leikitään kiekkojen kanssa ja sehän oli ilmiömäinen. Tosi innostunut ja saalisti hienosti kiekkoja ilmasta mutta osasi myös odottaa lupaa. Hieno kakara, ihan tuli tosi hyvä fiilis ja Katan kanssa oli hauskaa leikkiä. Videosivustollta löytyy hieno treenivideo ihan extemporee treenistä, mutta siinä näkyy Katan ihana asenne tekemistä kohtaan, ihan täysillä mukana, mutta ei kuitenkaan "reikä päässä".

Linkki videoon myös tässä:
http://youtu.be/YHyP19COI7c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti