sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pentutreffit 4kk

Tänään oli ensimmäiset pentutreffit, ja tapasimme koko joukon kera Pirttimäen ulkoilualueella. Siellä olikin joku tapahtumapäivä meneillään, joten vilinää ja vilskettä riitti ympärillä. Oli lapsia, lenkkeilijöitä, lastenrattaita, pyöräilijöitä, muita koiria ja kävelijöitä. Tulipahan pennuille paljon harjoitusta ja ne pärjäsivät todella hienosti. Luoksetulotkin olivat kaikilla upeita, ja niinpä pystyimme ihmisvilinästä huolimatta pitämään pentuja vapaana kävelytiellä, ja lopuksi myös pienehköllä kentällä/niityllä. Varoitus juuri nähdyistä kyykäärmeistä piti meidät poissa metsästä, siispä tyydyimme pieneen edestakaiseen kävelyyn ja kentällä telmimiseen.

Tasaisen oloista porukkaa, kaikki olivat jotakuinkin samankokoisia ja kiiltäväturkkisia. Alkuun kaikkia pentuja (ja minua) taisi jännittää ja vähän oltiin alkuun varuillaan, mutta hyvin pian jää murtui ja touhuilu sujui ihan mallikkaasti, paremmin kuin olin odottanut. Liki pari tuntia pennut jaksoivat touhuta ennenkuin ensimmäiset väsymyksen merkit näkyivät.

Menoissa oli mukana myös aikuisia koiria, mutta ne pidettiin varmuudeksi remmissä kolareiden estämiseksi. Nemo käyttäytyi ihan mallikkaasti, mutta Tuiken pöhinä ja puhkuminen harmitti siinä määrin, että se vietiin autoon odottelemaan. Sen maailma on vissiin mennyt sekaisin, kun se joutuu jakamaan huomion pennun kanssa. Eiköhän aika paranna ja Tuikekin pikkuhiljaa palaudu entiselleen.

Topi olikin oikea leikittäjä ja veti innoissaan lelua siskojen kanssa

Taistelevien siskojen kohtaaminen... joka päättyi ilman kähinää.

Kyllä me vissiin tunnetaan...???

Mocca ja Kata

Siskon kanssa lutraamassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti