tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kata kaupungissa

Kataliina pääsi eilen mukaan kun vietiin jälkikasvua harrastuksiin Klaukkalaan. Automatka sujui lunkisti nukkuen. Jes! Automatkailu siis opittu, auto on kiva ja turvallinen paikka Katan mielestä.

Toissapäivänä piipahdettiin illalla Hyvinkään Mustissa ja Mirrissä luuostoksilla ja siellä hiukan jännitti oudot tädit, jotka olivat heti lääppimässä ihanaa pentuapalleroa. Lopuksi Kata kyllä antoi kassatädin silitellä ja oli jopa vähän uteliaskin. Tänäänpä sitten paukautettiin Klaukkalan Mustiin ja Mirriin ja taas sylissä ollessa Kata vain käänteli päätä pois ja koitti välttää kontaktia, mutta lattialta jo ihan reippaasti meni hakemaan kassatädin namin ja ohikulkijankin moikkasi iloisesti. Eräs äiti lapsensa pysähtyivät myös suloista pentua katsomaan ja työnsin heti namia kouraan Katalle annettavaksi. Hienosti pentu otti vieraat ja outo paikkakin oli ihan jees. Jopa liukuovet mentiin läpi rohkeasti vaikka vähän jännitti.

Ulkona ihmeteltiin uusia hajuja pysäköityjä polkupyöriä ja ihmisten sotkuja (roskia). Parkkipaikalla olevat ja siellä liikkuvat autot eivät aiheuttaneet kovin suurta jännitystä, mutta kun mentiin lähemmäs tien reunaa, niin jo rupesi Kataa siinä määrin jännittämään, ettei nami enää maistunut. Niinpä poistuimme niityn kautta ja kipaisimme pentu takin sisällä omalle autolle, turvapaikkaan siis. Matka jatkui autolla Lidlin pihaan, jossa taas sylistä ihmeteltiin autoja ja lopulta löydettiin niitty, jossa Kata selkeästi rentoutui ja juoksenteli iloisena pitkin-poikin. Hädätkin tehtiin vieraaseen paikkaan, eli treenit pulkassa ja sitten kotiin.


Näin rennosti sitä matkusteltiin maanantaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti