sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tuike astutettu!

Monien mutkien kautta Tuike on nyt astutettu onnistuneesti! Jihuu!!!

Homma kävi loppuviimeksi hyvin nopeasti tänä aamuna ja nyt pannaan sormet ristiin, että kaikki menee tästä eteenpäin hyvin.

Sulhaseksi kelpasi Bob Jornaankylästä, siitä enempi voi tirkistellä pentusivulta. Tulossa on lyhyellä turkilla varustettuja hyväluonteisia menijöitä kaikenlaiseen harrasteluun.

On tämä ollut jännittävää aikaa, alituista juoksun tarkkailua ja päätösten tekemistä. Kaikki täytyy ottaa oppimisen kannalta, että jos sitten seuraavalla kerralla hommat onnistuisivat vähemmällä stressillä. Se on niin, että sitä luontoa ei oikeen voi pakottaa... Se antaa tai ottaa ja siihen on tyytyminen.

Nemo on hienosti pärjännyt hoidossa. Ensimmäisen illan isottelun jälkeen se on ollut todella mukava kaveri samanikäiselle junnupojalle Neolle. Kuulemma saa Nemon jopa "unohtaa" hoitopaikkaan, niin on siitä tykätty ja Nemo laumaan sopeutunut. Eiköhän me kuitenkin kultapoju haeta kotiin heti kun Tuike on lakannut "haisemasta".

Näillä mennään kohti uusia haasteita, jännitystä piisaa ja sitten muutaman viikon päästä ultra kertoo onko pikku-Tuikeja tulossa vai ei.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti pentuja tulee :) Harmi kun itselläni ei vielä ole pennun paikka auki :(

    VastaaPoista