keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pääntuuletus ja sitten treffeille

Hiljaiseloa pari päivää. Lähinnä olen seuraillit Tuiken käyttäytymistä ja juoksun vaihetta, sekä sitä, miten Nemo käyttäytyy Tuikea kohtaan. Edelleen tänä aamuna valkeat hampaat välähtivät, eli olisi ollut tänään turha vielä lähteä reissulle, joten siirsin treffit huomiselle.

Tein Tuiken kanssa reilu viiden kilsan fillarilenkin, ja vähän irroteltiinkin tosissaan lenkin puolen välin tienoilla. Tuikelle ei voi voittaa kilapajuoksussa, ei edes pyörällä alamäessä. Aina kun juuri ehtii rinnalle, se kirii vielä vähän vauhtia ja selviää aina voittajana. On se mahdoton menijä, kauhulla odotan, mitä pennuista tulee, kun Marokaan ei ole hidas :) ei todellakaan.

Iltasatua lukiessa huomasin Tuiken viekottelevan Elliä, että jotain vissiin alkaa pikkuhiljaa pään sisällä kypsymään, hieno homma. Huomenna torstaina, vuodon 12 päivä onkin tarkoitus mennä ekoille treffeille. Jännää nähdä mitä tuleman pitää. Hiukan olen sillä ajatuksella, että kunhan nyt käydään näyttäytymässä ja haistattamassa peffaa, jos sitten perjantaina "nappaisi kala".

Mielenkiintoisia päiviä eletään. Itse olen ihan uudessa tilanteessa, ja vaikka ohjeet ovat hyvin mielessä, niin silti voi kaikki mennä ihan toisin kuin oli suunniteltu. Koirien ehdoilla mennään ja mihinkään pakkoastutukseen ei ruveta. Autetaan jos siihen tulee tarve, mutta mahdollisimman "luonnollisesti" on tarkoitus homma hoidella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti