tiistai 12. marraskuuta 2013

Kissa joka halusi olla koira

Hiljaiseloa tokokisojen jälkeen, eikä oikein mitään uutta kerrottavaa.

Tänään tosin sattui hauska pieni arjen piristys täällä meidän laumassa. Tiikeri kisu salaa hiippaili mukaan iltalenkille kun lähdin koko koiralauman kanssa tarkoituksena tehdä pieni remmilenkki kaduilla. Huomasin Tiikerin seuranneen meitä vasta kun olimme jo jonkin matkaa edenneet, parin suojatien yli päässeet ja jalkakäytävää vähän matkaa kulkeneet. Sieltä se lönkötteli perästä ja liittyi lauman kokoonpanoon ja käveli tyytyväisenä itseensä koirakolmikon mukana. Välillä jättäytyi muutaman metrin ja taas pinkaisi lauman mukaan. Aivan kuin se olisi ollut remmissä kuten muutkin. Kyllä mietin, että aikamoista laumahenkeä osoitti tuo hassu kissa, ja kun vielä ottaa huomioon, että taivaalta tuli vettä ihan kyllikseen!

Tiikerin tempauksen johdosta lyhensin (kissan turvallisuuden vuoksi) lenkin ja kaarsimme sivutietä pitkin kotiinpäin. Kotiovella Tiikeri odotteli sisäänpääsyä lauman kanssa kuin mikäkin koira ja märkäkin se oli kuten nämä muutkin karvaiset kaverit :) Tiikeri on aina ollut kovasti mun kissa ja mielinyt mun perään, tässä taas osoitus kissan uskollisuudesta.

Tuiken juoksuja on alettu jo odottelemaan kun edellisistä on kuun lopussa 6 kk. Ennen joulua juoksut takuuvarmasti alkavat jos väli on normaali. Nyt vielä hetki jännätään ja toivotaan, etteivät juoksut vielä pariin päivään ala, sillä Maro on hoidossa ja omistaja ulkomailla. Perjantaihin asti pitäisi pidätellä, sen jälkeen saa ihan koska vaan alkaa. Aika jännää on tämä odottelu. Muutenkin ajatukset jo liitelevät pentuihin liittyvissä hankinnoissa ja järjestelyissä. Nyt olen jo päättänyt eläinlääkäriaseman, missä teetän pentutarkastukset ja silmätutkimukset, siruttaja ja pentutestaaja on alustavasti varattu ja tukiverkko aktivoitu. Vapaatakin olen järjestänyt itselleni yllin kyllin aina pentujen syntymästä luovutukseen saakka, joten toivoa sopii, että kaikki menee hyvin ja pentuja syntyy alkuvuodesta.

Koiriin liittyvää ei oikein muuta ole kerrottavaa. Treenit ovat olleet tauolla ja ollaan vaan lenkkeilty ja löhöilty. Ellillä alkavat tehostetut frisbeetreenit perjantaina hallilla, sillä Elli esiintyy Taikan kanssa Koira 2013 tapahtumassa messarissa isolla areenalla sekä lauantaina, että sunnuntaina. Tuike ei pentusuunnitelmien takia tänä vuonna osallistu, mutta Tero on luvannut Nemolle tulla heittelemään myös kiekkoja suuren yleisön eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti