torstai 12. syyskuuta 2013

Kesän viimeisiä paimennuksia

Kesä on jälleen päättymässä ja ihanat kesälampaat ovat lähtökuopissaan. Vielä tällä viikolla olemme muutaman kerran paimennelleet, vaikka sen suurempia tavotteita paimennuksen suhteen tälle vuodelle ei enää ole asetettu.

Sunnuntaina kävimme Riitan luona Iitissä ja näimme myös Nemon siskon paimennuspuuhissa. Se olikin jo hurjasti syttynyt ja teki töitä kuin vanha konkari. Kakkoseksi Nemo jää Susun rinnalla, Nemo on vielä niin vauva, eikä oikein kunnolla vielä edes syttynyt lampaille. Tuike teki hyvän treenin ja huomasi sen työskentelyinnokkuudesta, että on ollut hiukan taukoa lammastelun suhteen. Hyvin kuitenkin meni ja jotain uuttakin ehkä opittiin, tai ainakin yritettiin oppia.

Tällä viikolla on omiakin kesälampaita käyty paimentelemassa, ja huomenna perjantaina ne sitten lähtevätkin kotio, eli näin täytyy sitten taas vaihtaa talvilajille, eli Tokoon, ja Nemolle alkaa tekemään Hakuharjoituksia enemmän.

Olen ilmoittautunut Toko-kokeisiinkin taas pitkästä aikaa, eli EVL-liikkeet täytyisi hieroa kisakuntoon ja niistä erityisesti ohjattu nouto ja tunnari. Myös ruutu ja metallinouto kaipaavat viilausta. Muut liikkeet ovatkin (pitäisi olla) ihan mukavasti kunnossa. Noh, paikalla istumisen viretilaa täytyy treenata, tai paremminkin kehitellä siihen joku juttu, että vire säilyy hyvänä koko suorituksen ajan. Olisihan se kiva saada ykköstulos, kun kuitenkin hommat osataan. Jos vaan Tuike suo ja ihminen sen vieressä osaa toimia oikein, niin eiköhän meille ihan kelpo suoritus pitäisi tulla. Oma jännitykseni tietysti voi viedä koko homman ihan suohon, voi Tuike ressu millaisen ohjaajan olet saanut... ;)

Lauantaina treenataan ja toivottavasti joka viikko monta kertaa, niin saadaan liikevarmuus kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti