torstai 19. kesäkuuta 2014

Nuoriso treenaa ja ihmiset kykkii mettässä...

Me lähdetään hakumetsälle

Tuttu kokoonpano viimeaikojen treenilähdöissä. Nemo menee hakutreeneihin ja Kata kuokkii. Tähän asti Kata on ollut hengailemassa ja tallomisessa mukana, mutta tänään tehtiinkin jo ihka ekat pikku treenit, jossa se sai juosta "ukon" luo mettään namia hakemaan. Ekat kaksi kertaa oli jännittäviä ja ukon luo mentiin niskavillat pystyssä, mutta seuraavat mentiinkin jo ihan luottavaisena ja innokkaana. Tästä on hyvä jatkaa.

Nemo kehittyy huimaa vauhtia, sillä on jo ihan ajatus etsimisessä, eikä se luovuta, vaikka ukkoa ei heti löydykkään. Tänään tehtiin tallomattomassa metässä niin, että ukko löytyi ilmahajulla. Hienosti meni, Hyvä Nemo, siitä tulee vielä hieno hakukoira, intoa ja energiaa piisaa.

Tuike pääsi kenttätreeneihin ja kokeiltiin myös laukauksia, tosin aika hiljaisella tussahduksella. Leikin tiimellyksessä ei mitään reaktiota, seuraavalla kerralla otan seuraamisen yhteyteen laukaukset, hiljaa hyvä tulee, kun Tuiken kanssa ei olla koskaan laukauksia testailtu.

Ensi viikolla hakutreenejä lisää ja rauniollekkin päästään. Ja tietenkin lampaita hoidetaan ja käydään niitä vähän paimentelemassa, kyllä kesä on mukavaa aikaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti