sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Hakuilua taas

Nemo on ahkeroinuyt treeneissä ja edistyy mukavasti. Katakin pyörii mukana ja tänään pääsi toista kertaa tekemään pikkutreeniä ja juosta ihmisten perään metikköön. Nyt jo mentiin ilman pörhistelyitä ja hyvällä asenteella. Pikkuinen edistyy myös vauhdilla vaikka onkin vielä ihan vauva.

Nemon treenimuistio jatkuu:

5. Hakutreeni: Ensimmäinen ukko erkanevalla ja loput kolme tehtiin näyttäytymisellä. Lähdöt alkavat sujua, ja Nemolla on selkeä ajatus siitä, että ihminen pitää löytää. Viimeisellä lähetyksellä Nemo lähti suoraan, mutta kaarteli ja joutui etsimään ihmistö jonkin aikaa. Kuitenkin koko ajan oli etsintä päällä, eikä poika tullut kyselemään uusia neuvoja. Ukko viimein löytyi ja palkka oli sen mukainen. Vikalla ukolla on aina sorsa, ja se onkin Nemolle mieleinen.

6-7. Hakutreenit: Samalla kaavalla edelleen mennään. Eka ukko erkaneva ja kolme näkärillä. Vikoissa treeneissä Nemo jo paremmin alkoi pysymään maalimiehen luona. Palkat on nyt annettu maahan ja Nemo tajoaa jo tarjoaa maahan menoa.

Katan treenimuistio:

5. Hakutreeni: Hengailua tallomisessa ja vierailta namien pummaamista. Lopuksi vielä kahvittelussa Kata pääsi pyörimään ihmisten luo ja nameja syömään.

6. Hakutreeni: Rata ilman tallomista, joten Katalle tehtiin alkeistreeniä siten, että se sai juosta ihmisen luo metsään namia syömään. Tehtiin siksakkia ja viis-kuus kertaa. Alkuun mentiin ihmisen luo karvat pystyssä, mutta loput mentiinkin jo ihna hyvällä asenteella. Lopetus tilanteeseen, jossa mukavat ihmiset jäivät metsään ja me Katan kanssa lähdettiin pois. Katseli vähän perään, olis halunnut mennä kivojen luo, mikä olikin tarkoitus.

7. Hakutreeni: Rata ilman tallomista, ja Kata pääsi taas tekemään neljä lyhyttä lähtöä, siksakkia. Ihmiset olivat jo hiukan piilossa, joten Kata pysähteli ja vähän hämmästeli, kun ihminen katosi. Muuten meni hienosti, ja ilman pörhistelyjä. Myös jo hyvin kaukaa lähti rohkeasti juoksemaan iloisena ihmisen luokse.

Tuike oli myös mukana, ja se pääsi lenkille ennen treenien alkua ja sai tutustua treeniporukkaan. Tekeekin hyvää Tuikelle olla mukana, ja seuraaviin rauniotreeneihinkin taidan ottaa sen mukaan, jos vaikka ketteryysesteitä pääsisi kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti