sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Koirafrisbeetä ja frisbeekoiria

Takana on vetinen päivä kurssien vetämisen parissa. Vuorossa oli koko päivän kestävä rupeama koirafrisbeen parissa Hyvinkäällä. Olin toisena kouluttajana ja vedimme ensin neljän tunnin alkeiskurssin sateessa ja sitten kahden tunnin jatkokurssin sateessa. Olipahan hiukka kostea ja viluinen olo päivän päätteeksi, mutta kokolailla aika kului nopeasti hauskan aiheen parissa.

Tuike oli koko päivän mukana ja toimi hienosti mallina ja esitteli erilaisia temppuja ja alkuinnostamista. Puolen päivän jälkeen Kata tuotiin myös mukaan ihmettelemään touhua ja melko hienosti se osasi odotella Tuiken kanssa häkissä. Kurssien loputtua Kata pääsikin sitten hiukan kiekkoihin tutustumaan ja sai heti jujusta kiinni.

Urhea Moccan perhe saapui sitten meitä vielä kentällä moikkailemaan, sekä Topi pääsi tunnin varoitusajalla myös poikkeamaan. Olipa hauska nähdä pentuja, ja niillä meni hienosti keskenään, IHANIA kaikki!

Tuiken ohjemassa olisi sitten kasata koirafrisbee-esitys, sillä olemme menossa maailmanvoittajiin lajia esittelemään. Myös Kata pääsee "suurelle areenalle" ja Elli&Taika samaten. Hiukan hirvittää, mutta tänään taas tajusin, kuinka innoissaan Tuike kopittelee kiekkoja, niin saatiin taas uutta intoa ohjelman kasaamiseen. Temppujen määrä, heitot ja järjestys + musiikki, siinäpä ovat freestyle-esityksen eväät. Ja eikun treenaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti