lauantai 28. maaliskuuta 2015

Märät housut ja märkä turkki

Koirauimalapäivä pulkassa, eli paljon märkiä housuja ja kosteita turkkeja päivän saldona. Paikalla koirauimalassa oli tänään sekä Kirvelin (Tuiken sisko), että Tuiken pentuja, lisäksi Tuiken sisko Tete ja kaverikoira Kuppe-russeli. Hienosti meni uimiset kaikilla ja kiva oli nähdä sukulaiskoiria samalla kertaa niin monta.

Uudet treffitkin ovat jo suunniteilla, ettei vain pääsis laiskistumaan :) Seuraavan kerran pentujen kanssa varmaan nähdääkin koirafrisbeen merkeissä. Silloin Tuike emäkin pääsee mukaan esittelemään taitojaan.

Edellisen päivityksen jälkeen on taas ehditty paljon muutakin puuhamaan. On aloiteltu kauden hakutreenit metsissä ja rakennusetsintääkin on mahtunut mukaan. Erityisen hauskaa oli päästä Herttoniemeen harjoittelemaan ihan uuteen taloon ja tiedossa on vielä ainakin yhdet rakennusetsinnät ennen kesäkautta.

Kata kehittyy koko aika ja rohkeus kasvaa. Myös vauhti metsässä kasvaa pikkuhiljaa ja vieraan kanssa leikkiminen onnistuu varsin hienosti. Katalla olisi nyt kevään ja kesän tavoitteena harjoitella BH-kokeen liikkeet, jotta päästäisi käyttäytymiskokeeseen vielä tänä vuonna.


Kata valppaana

Kata kyttää

Nemo poika porskuttaa ja kehittyy myös koko ajan. Siitä on kuoriutunut todella hieno hakukoira. Välillä tekee "omia" tyhjiäkin ja silti aina lähtee yhtä innokkaasti pistolle. Nemon kevään tavoite on saada rullailmaisu kuntoon, jotta sen saa siirrettyä pikkuhiljaa metsätreeneihin mukaan.

Nemo ja takapiru

Nemo "HÄH"

Tuike on kunnostautunut jäljellä, se on suorastaan luonnonlahjakkuus tässä lajissa. Vaikka jäljestys on aloitettu vasta nyt aikusiällä, niin silti vaikuttaa siltä, että Tuikesta tulee loistava jäljestäjä. Viime viikolla tehtiin muutama 150-200metrin jälki. Ensin oli esineet ja sitten kepit, ja kaikki nousivat hienosti! On se hieno! Tuikella on tavoitteena osallistua heinäkuussa jälkikokeeseen :)

Tuike kysymysmerkkinä

Jäätynyt pallo ON PAKKO saada irti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti