sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kierreportaat selätetty!

Talvikauden viimeiset rakennusetsintätreenit hupentuivat todelliseen koitokseen. Uuden paikan ja muun hässäkän lisäksi talossa oli avonaiset kierreportaat. Tätä ennen oli jo kohdattu suoria portaita rappukäytävissä metalliportaita ja muita erilaisia portaikkoja eri paikoissa.

Eilen treeneissä kierreportaatkin sitten selätettiin! Sekä Kata, että Nemo (the maalaiskoirat) kulkivat jännittävän näköisissä kierreportaissa todella hienosti. Ei rynnimistä tai panikointia, vaan viileän rauhallista tassutusta molempiin suuntiin. Piilotkin löytyivät hienosti, vaikka ne tällä kertaa olivatkin helppoja.

Kuva: Hanna-Maija Närvänen

Myös Tuike pääsi tekemään yhden kierroksen etsintää. Tuikella oli ukot kakkosessa ja kolmosessa, ja hyvin löysi Tuikekin ihmisen luo vaikka on hyvin vähän rakennusetsinnöissä ollut mukana. Hyvältä näyttää tulevia rauniotreenejä silmälläpitäen myös Tuiken osalta. Sillä on hyvä työmotivaatio, eikä se pelkää mitään. Raputkin se kaahasi lähes sutien ylös, kun oli niin kiire hommiin.

Tuike on nyt ahkerasti harjoitellut ilmaisua, ja pihalla ennen omaa vuoroa sattuikin hassu juttu. Olin jo ottanut Tuiken autosta odottamaan vuoroaan ja kävelyttelin sitä pusikoissa. Päätin sitten mennä muiden pihallaolijoiden luo odottamaan, jossa myös Taika istui ja lämmitteli viltin alla. Tuike pälähti paikalle ja hetken tuumattuaan alkoikin sitten ilmaisemaan Taikaa, koska Taika ei huomioinut Tuikea ollenkaan. Haha... ilmaisu alkaa olla hyvällä mallilla. Innolla odotan, että pääsen sen ekaa kertaa testaamaan rauniolla tai metsässä pelastusjäljellä.

On meillä mahtavat koirat ja vielä mahtavampi treeniporukka! Ilo kuulua näöin hienoon porukkaan ja tehdä töitä hyvän asian eteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti