lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kamala ihana Kata

Katala Kata yllättää ja ihastuttaa. Pentu kasvaa koko ajan henkisesti järkevämpään suuntaan ja osaa iloisesti välillä yllättää. Niin kävi tänään kun tavattiin kaverin kelpie ja russeli yhteisellä aamulenkillä.

Alkujännityksen jälkeen, jota kesti noin minuutin verran Kata rupesi heti virittelemään leikin tynkää kaverin kaksivuotiaan kelpieneiti Nepin kanssa. Pellolle päästyämme laskimme koirat vapaaksi ja johan lähti leikki riemukkaasti käyntiin. Neppi oli hiukan vaisu juoksujen takia, mutta silti ne juoksivat kivasti yhdessä ja Kata todella näytti itsestään oikein leikkisän veikeän puolensa. Ruseliakin yritettiin innostaa leikkiin mukaan, mutta vanhaherra meni omia menojaan eikä jaksanut kiinnostua nuorison leikkiinkutsusta.

Ihana aurinkoinen päivä alkoi aamulenkillä pelloilla

Toinen tähän päivään sattunut hauska tapaus kävi illalla, kun ikkunakalvomies kävi meillä mittailemassa ikkunoita. Mittamies kun ei kiinnittänyt Kataan minkäänlaista huomiota, niin Katakin oli ihan karvat alhaalla ja hiirenhiljaa. Tähän asti vieraat (ne harvat, joita meillä käy) saavat Katan karvat hiukan pörhölleen ja pahimmassa tapauksessa Kata haukkuu niille, jos vieraat liiaksi koittavat huomioida pentua. Tänään Katan ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun se oli hämillään ja joutui kulkemaan miehen perään ja kiersi oikein katsomaan vierasta miestä, joka ei huomioinut sitä millään tavalla. Erittäin hyvää koulua pennulle, että tulee vieras sisään, joka ei noteeraa sitä lainkaan. Lopulta Kata jo meni itse kerjäämään rapsutuksia, kun ei muuten saanut minkäänlaista reaktiota vieraasta irti. Kyllä taisi hiukan pennulla aivoissa raksuttaa kun se mietti, että mikähän tää ihminen oikein on, joka tulee ja menee niikuin lystää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti