keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Treenipäivän kooste

Tänään treenattiin Sannan ja Allin kanssa jäähallin parkkipaikalla Hyvinkäällä. Ellikin oli mukana ja se saikin aimoannoksen häiriötreeniä, kun kentällä oli samanaikaisesti kolme ryhmällistä koirakoululaisia harjoittelemassa. Ellin kanssa otin lähinnä kontaktia, istumista, maahanmenoa ja remmissä kävelemistä. Sannan saapuessa paikalle, Elli sai käsittelyn, sekä vapaamuotoisen ja näyttelykopeloinnin.

Ja sitten Tuiken treenikooste:

Ohjattu nouto namikipoilla 2 kertaa ja sitten yhdellä noutopalikalla 2 kertaa. Tässä selvästi merkille kieräyttäminen ennen liikkeen suorittamista hämää jonkin verran ja myös se, että teen liikkeen ensin namikipoilla ja sitten normaalina noutona. Tuike jäi etsimään nameja, kun olisi pitänyt vain tuoda pakilla ja jouduin kaksoiskäskyttämään. Selvästi uusi noutoesine on vielä outo, eikä siihen tartuta kovin hanakasti tai oteta tukevaa otetta.

Tunnari meni hyvin, vaikkakin jälleen hiukan epävarma meno palikoille. Vähän ehkä huono näkyvyys palikoille ja Tuike jännittyneenä.

Jäävistä maahanmeno hyvä ja seisominenkin onnistui nyt sillätavalla, että kaikki neljä tassua pysyivät paikallaan.

Merkille meno namin kanssa oikein hyvä ja nopea. Viimeinen kerta ilman namia ja seiso-käskyn kanssa. Seuraavat treenit voi koittaa ilman namia ja alkaa hinkata oikeaa asentoa merkillä.

Seuraamisen juoksun ja hitaan käynnin käännökset jäivät nyt tekemättä. Yllättävän paljon aikaa menee pelkästään siihen, että suunnittelee ensin tekemisen ja sitten tekee kuin on suunnitellut. Yhtäkkiä kello olikin jo 9 ja tuli kiirus kotiin.

Huomiselle treeniä kotipihalla ja lähikentällä lenkin varrella:
- Hyppynouto
- Seuraamisen uudet jutut
- Merkille ilman namihoukutusta
- Ohjatun noudon kapulan tuominen ja kiinnipitämisharjoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti