sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Pennut 1-vuotta!

Tuiken pennut, "Ihmeneloset" täyttivät eilen 1-vuotta! Onnea hurjasti kaikille maailmalla oleville pennuille ja myös kotiin jääneelle kauhukakaralle :)

Pennuilla tuntuu menevän hyvin, yhteistyö sujuu ja kaikki ovat päässeet omien ihmistensä kanssa harrastelemaan kaikenlaista kivaa. Pentuhörhöilyt alkavat helpottamaan ja kun pää vielä vähän kasvaa, niin nähdään mihin nämä penskat oikeasti kykenevät. Nopeutta, notkeutta, motoriikkaa, työintoa, ahneutta, leikki-intoa ja taistelutahtoa tuntuu löytyvän yllin kyllin. Niitä tarvitaan, jotta harrasteissa pärjää. Toivottavasti näen pian kaikki pennut sillä olemme sopineet treffit koirauimalaan. Nyt jännään, etteivät juoksut sotke suunnitelmia. Tyra-pikkuinen ehti juoksunsa jo aloittaa, joten  Mocca ja Katakin sitten varmaan ovat juoksujen kynnyksellä.

Ja miltäpä ne 1-vuotiaat sitten näyttävät? Pikaiset kuvapäivitykset tässä ja paremmat otokset sitten, kun saadaan treffit kasaan ja oikea kamera kaulaan.Ensimmäisenä syntyi Mocca, pentulaatikon kaunis kiltti säihkysilmä

Kuva: Tero Kähärä

Sitten laatikkoon tupsahti Kata, mustanaamainen päättäväinen nisänvaltaaja

Kuva: Satu Timonen

Kolmantena puskettiin maailmaan Topi, pesueen mahtimies, suurin ja voimakkain

Kuva: Linda Söderlund

Viimeisenä soljahti maailmaan pikkuinen Tyra, pippurinen oman tiensä kulkija

Kuva: Arttu SyrjänenHienoja luonteikkaita pentuja, ei mitään lapasia vaan täynnä tarmoa ja menohaluja. Hyvän näköisiä ja sporttisia, niitähän mä tilasin :)


Kiitos pentujen omistajille kuvapäivityksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti