sunnuntai 11. elokuuta 2013

Koirafrisbeetä koko viikonloppu...

Siis aivan mahtavan ihana viikonloppu takana kera ihanien iloisten ihmisten ja hauskan harrastuksen.  Eli perjantaista sunnuntaihin kuuma sana oli KOIRAFRISBEE ja Suomen ihka ensimmäiset ja vieläpä kansainväliset koirafrisbeekilpailut, joissa olimme koko perheen ja kaikkien koirien voimin yhdistysaktiiveina sekä järjestämässä, että kilpailemassa.
 
Jokainen koiramme pääsi vuorollaan kisailemaan. Elli kilpaili Taikan kanssa Open divisionin nuorten luokassa, Nemo kilpaili isäntänsä kanssa D/A tarkkuusheittokisassa ja Tuike kilpaili mun kanssa Open divisionin expert luokassa, sekä lainakoirana Extreme Distance, eli pituusheittokilpailussa.
 
Kaikki perheemme koirat tekivät omalla tasollaan hienoja suorituksia verraten harjoittelun määrään. Jostain on lähdettävä, joten rohkeasti  osallistuimme, ja kannustimme muitakin osallistumaan, sillä ensi vuonna voi olla tiedossa jo enemmän kilpailijoita ja sitä mukaa haastetta. Hieno viikonloppu kaikkkiaan, ihana tunnelma ja näin kisajärjestäjän näkökulmasta mukavaa rentoa sakkia oli saapunut joko seuraamaan tai osallistumaan kisoihin. Me kaikki yhdessä teimme suomen historiaa ja ensimmäiset Suomen koirafrisbee -ennätykset ja sen lisäksi loimme yhdessä hienon kisatapahtuman, Kiitos!
 
Lisäksi hymyhuulia kohti korvia vetää suuresti myös tyttäremme onni, innostus ja ilo, kun sai osallistua oman koiransa kanssa kisaan. Elli ylitti itsensä ja teki hienoja koppeja ja jaksoi aina vaan uudestaan innostua kiekoista. Lehtikuvaajallekkin riitti vielä näytettävää kaikkien omien suoritusten päätteeksi. Ensi vuonna Taika-Elli pari tullaan näkemään vielä taitavampina, joten varautukaa haasteeseen...
 
 
Taika & Elli Youth Division Expert Class, 1st place

Satu & Tuike Open Division Expert Class, 3rd place

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti