lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pentutouhua

Ompa hurahtanut monta viikkoa ilman päivityksiä ;) Paljon on ehtinyt tapahtua viimeviikkoina. Aika pentupainotteista touhua on ollut...

Neljän päivän tutustumisen jälkeen lähti Ellin ja Nemon yhteinen leikki käyntiin. Hienoa Elli! Tuiken hyväksyminen kesti hiukan kauemmin, eli 2 viikkoa vierähti kun Tuike lopetti murisemisen ja otti ensimmäiset askeleet kohti tutustumista.


Elli ja Nemo


Tuike ja Nemo

Onneksi leikkikavereita löytyy läheltä, sillä kävelymatkan päässä asuu kuusivuotias russeli Kuppe ja kaunis kelpieneiti Neppi, joka on Nemoa vain viikon verran vanhempi. Myös Elli on päässyt mukaan koirakaveritoimintaan :)


Vasemmalta oikealle: Kuppe, Nemo, Neppi ja ElliAutoilua ollaan harjoiteltu ja kivoja paikkoja tutustuttavaksi riittää. Yhtenä arki-iltana kävimme Sääksijärven jäällä koiria juoksuttamassa. Aivan mahtava ilta-aurinko ja keväinen fiilis ja koirat nauttivat...

 
 
12 viikkoisena Nemo sai Neo pojan kylään. Neo on 4 viikkoa vanhempi kuin Nemo ja hienosti synkkasi pennuilla. Kuvat puhuu puolestaan:

Kuvaaja: Anna-Leena Väätänen


Kuvaaja: Anna-Leena Väätänen
Kuvaaja: Anna-Leena Väätänen

Viime viikolla Nemo pääsi tutustumaan tallimeininkiin kun käytiin Taikan vuokraponia hoitelemassa. Nemo suhtautui hevosiin rauhallisen varovaisesti. Ei panikoinut karkuun, vaan sivumpaa seurasi kun isot ja pienet hevoset kuljeskelivat ohitse. Maastokävelyllä Nemolla oli tilaisuus lähemmin haistella pientä shettistä ja todeta, että poni on ihan vaaraton.


 
Tallilta tulon jälkeen taisi poika olla väsynyt, kun autosta ulos piti houkutella namein ;) Ei siis autopelkoa, vaikka välillä vähän kuolaa ja joskus puklaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti