torstai 25. huhtikuuta 2013

Nemosta tulee isona...

Sain ihania valokuvia Nemon isästä Wallusta, Kiitos Pirjo hienoista kuvista. Nemosta tulee varmaan aika saman näköinen kuin isänsä, niin on jo samaa näköä 15 viikkoisessa.
 
Hyvin on poika kasvanut, pian yltää Tuiken kanssa samaan säkäkorkeuteen, vahvat jalat ja isot tassut ja pää lähes samankokoinen kuin Tuikella. Vauhtia alkaa olla ja pian jo kisaa Super-Ellin kanssa samassa nopeusluokassa.
 
Sisäsiisteyttä vielä harjoitellaan, mutta pikkuhiljaa alkaa pidätyskykyä löytymään. Paljon ehtii poika päivän aikana touhuta, pahojaan ei niinkään ole tehnyt, kun on koira- ja kissakaverit koko ajan käsillä. Kalojakin Nemo tarkkailee hyvin kiinnostuneena :D
 
Walk On Jed


Walk On Jed
Walk On Jed



Walk On Jed








 
Eilen käytiin Mustissa ja Mirrissä lelukaupassa, Nemo oli mukana ja hienosti osasi käyttäytyä shoppailemassa. Nemo sai pari koulutuslelua ja puruluita ja automatkakin sujui hienosti mennessä, tullessa Nemo puklasi, lienekkö syy sitten mutkainen ja mäkinen tie vai muuten vain tuli ylös. Yhtään järkyttynyt tai pelokas Nemo ei ole vaikka välillä paha olo yllättääkin.
 
Tänään on sitten testattu uudet lelut ja rensselit ja frisbee kiekkoihinkin on jo tutustuttu. Nemo on tosi innokas leikkimään, eli namit jää auttamattomasti kakkoseksi. Korkeintaan raaka jauheliha kelpaa namiksi, jos on muita kavereita samaan aikaan näköpiirissä. Tosi hyvin Nemo pysyy omassa tehtävässään/leikissään Teron kanssa, vaikka vieressä kaverit haukkuvat ja hakevat omia lelujaan. Tosi lupaava harrastuskoiran alku :) Ellille tällainen toiminta on sula mahdottomuus, se on elementissään kun saa rätkyttää ja kieppuilla isompien ympärillä. Ainoastaan Taika sai Ellin innostumaan frisbeeleikistä kun koko lauman kanssa oltiin niityllä leikkimässä.
 
Mahtavaa kun tulee kevät ja on taas tilaa liikkua, sekä ihmisten, että koirien.
 
Kesälampaita odotellaan kieli vyön alla jotta pääsemme aloittamaan Nemon paimennuskoulutuksen, ja Ellikin varmaan pääsee harjoittelemaan. Ja tietysti Tuike treenaa, sillä kakkosluokka odottaisi korkkaamista ja perusrata olisi tarkoitus suorittaa ennen kuin aletaan suunnittelemaan pentuja.
 
Tuikella alkoi tänään juoksu, eli 6-8 kuukauden päästä on seuraava, mihin astutusta voidaan yrittää. Tulossa olisi sitten talvipentuja 2014 jos kaikki menee hyvin. Sulhokin on jo melko suurella todennäköisyydellä valittuna, siitä sitten myöhemmin keväällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti