lauantai 9. maaliskuuta 2013

Poika saapui taloon

Nemo
No niinhän siinä sitten kävi, että Kirvelin pennuista yksi muutti Suotielle. Paimen Yrtin Tarmo Poika valloitti olemuksellaan ja Tero otti sen itselleen harrastuskaveriksi. Ja onhan se aivan ihana, suloinen pikkuriiviö.

Poika tulee tottelemaan nimeä NEMO ja siitä kasvaa frisbeekoira ja lammaspaimen.

Torstai-illalla haettiin poika kotiin ja Tero jäi heti isyyslomalle. Automatka meni mukavasti, vaikka yksi oksu tuli matkan aikana. Uuteen kotiin saavuttiin iltakahdeksan aikoihin ja siinä sitten ihmeteltiin puolin toisin uutta tulokasta. Elli odotetusti haukkua rätkytti tulokkaalle ja Tuike murisi, joten koko ilta meni vahtiessa, ettei suurempia naarmuja päässyt sattumaan. Yö tuli melko pian ja poika olikin tosi väsynyt ja nukkui lähes koko yön. Aamulla Nemo ensitöikseen teki hurjan ison lätäkön sanomalehdelle, oli tainnut jännityksessä pidättää koko yön :)

Täti ja siskonpoika


Ensimmäisen kokonaisen päivän iltana jo uskallettiin ohittaa täti, joka muutaman kerran on Nemoa ojentanut. Tuike syttyy hitaasti tulokkaisiin, mutta varmasti hyväksyy pikkuisen muutaman päivän sisällä. Samoin kävi Ellin saapuessa taloon, pari-kolme päivää muristiin ja sitten alkoi leikki.

Iltahepulikin jo nähtiin ja Nemo väläytteli riiviöluonnettaan huiskiessaan pitkin ja poikin ja kokeillen hampailla kaikkea eteentulevaa. Tuike ei niin välittäisi tällaisesta riekkumisesta ja melko helposti puhkuu lopettaakseen moisen riehunnan. Elli katselee tarkkaan miten Tuike suhtautuu pentuun ja tarvittaessa viimeistelee Tuiken aloittaman murahduksen. Kuitenkin Elli on selvästi enemmän kiinnostunut Nemosta ja melkein on leikkikin lähtenyt käyntiin. Aika näyttää millaiset suhteet kolmikolle muodostuu. Meillekkin tilanne on ihan uusi, sillä perheessä ei koskaan vielä ole ollut kolmea koiraa. Kolme kuitenkin muodostaa jo lauman eritavalla kuin kaksikko.
 
Hepuli-hepuli-hepuli...
 
Nemon viralliset tiedot löytyvät Koiranetistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti