keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Poika kasvaa ja laumahenki paranee

Poika kaunistuu päivä päivältä, siinä on kyllä jotain äitiäänkin kun on niin nätiksi tullut. Ihana vauvapilkkukin vielä nenussa :) Kuvat otettu viime sunnuntaina ja ikää näissä Nemolla on 15 viikkoa 2 päivää.
 
Paimen Yrtin Tarmo Poika
 
Laumahenki paranee koko ajan. Hienosti leikkivät ja viihtyvät keskenään, 2 juoksuista narttua ja poikavauva. Nemo ei vielä narttujen hajuista ymmärrä, enemmänkin Tuike ja Elli ovat kuksineet keskenään nyt kun kummatkin juoksevat samaa aikaa. Kissat saavat oman osansa Nemon huomiosta, Nemo on niin ystävällinen kaikkia liikkuvia nelijalkaisia kohtaan. Ellillä ja Nemolla on yhteinen sävel ja selvästi nauttivat toistensa seurasta. Vuorotellen ajetaan takaa ja kisataan kepeistä. Vielä pitää Elli ykkös-sijaa juoksunopeudessa, Nemolla on täysi työ saada Elliä kiinni kun oikein viiletetään niityllä. 


 

 
Nemo on syttynyt tulevaan lajiinsa: Dog Frisbee. Ei ollut vaikea homma saada leikkisää koiraa innostumaan kiekoista. Nemo harjoittelee kiekkojen kantamista ja tuomista, sekä helppojen rolleriheittojen saalistamista. Hyppyjen opettelu ei ole sallittua vielä näin nuoren koiran kanssa.
 
 
Lähimaasto alkaa tulla tutuksi ja siellä käydäänkin useamman kerran viikossa yksi, kaksi tai kolmisin. viimeksi kaera oli mukana ja saatiin näpättyä muutamia hyviä posetuskuvia, joten olkaat hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti