tiistai 12. heinäkuuta 2011

Öttiäisiä ja uimista...

Käväistiin pikalomalla Pohjoisemmassa osaa Suomea. Vaalassa ja Pudasjärvellä sijaitsivat kyläilykohteemme, kummatkin veden ääressä. Jokaiseen päivään mahtuikin sekä ihmisten, että koiran vesileikkejä. Tuikekin taas rohkaistui uimaan, vaikkakaan ilman hyvää syytä Tuike ei veteen mene.

Joku noudettava esine pitää olla, jotta viitsii karvat kastella, tuumaa Tuike...Nopea syöksy kepille ja kohti tuntematonta syvää vettä...HUI!

NAPS! Keppiin kiinni...


...Ja nopea käännös (häntää peräsimenä käyttäen) kohti rantaa...


Uimaleikkien lisäksi päiviin mahtui ulkoilua, loikoilua, paljon ajokilemetrejä, sekä tuhansittain kaikenmaailman öttiäisiä ja itikoita. Tuikella oli kova työ pitää paarmat kurissa, ja parin päivän "taistelun" jälkeen se tajusi, että sisätila on paras ase lentäviä kiusoittelijoita vastaan. Välillä oli itikat syöneet silmänympärykset ihan ruvelle, onneksi paukamat kuitenkin katosivat ilman sen suurempia toimenpiteitä. Uimahuumassa Tuike repäisi toiseen etujalkaansa haavat kahteen kohtaan. Niitä sitten hoideltiin iltasella, mutta onneksi selvittiin pintaruhjeilla jotka vaativat vain puhidstuksen ja suojauksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti