sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Jännää ja pimeetä touhua...

Tänään oli Katan päivä.

Meillä oli rakennusetsintää ja Katan vuoro treenata. Kata oli tämänpäiväisessa rakennuksessa ihan ensimmäistä kertaa ikinä. Etsintään lähdettiin ihan suoraan, ilman mitään rakennukseen tutustumista tai muuta. Kata oli heti ihan hakumoodissa kun tajusi, että ollaan taas jossain rakennuksessa "hommissa" ja sisälle oli kova kiire.

Rakennuksen alakerrassa oli pimeä kellari, jossa eräässä huoneessa oli hirmuisen pitkä-pitkä-pimeä-pelottava-ahdas käytävä, jonka päässä oli maalimies. Kata suoriutui tehtävästä aivan loistavasti ilman sen suurempia apuja, vaikka selkeästi jännitti sekä metalliset portaat ja pimeä ahdas käytävä. Kuitenkin nenä ja palkkion mahdollisuus vei penskaa askel askeleelta koti maalimiestä, se oli huikean hienoa katseltavaa :)

Loput piilot ylämmistä kerroksista Kata selvitti suht-nopeasti, vaikka hajun lähteen tarkentamisessa onkin vielä opittavaa. Olin oikein tyytyväinen Kataan tänään. Mukana treeneissä oli 2 uuttakin (vierasta) hajua, eivätkä ne aiheuttaneet minkäänlaista mörkökohtausta tai mitään muutakaan ongelmaa. Hyvä Kata!

Illalla jatkettiin paukkutreeniä samaan tapaan, eli takakontti kiinni Kata kuuntelee 2 ampua, jonka jälkeen se saa hypätä syömään makupaloja ja leikkimään. Paukkutreenit edistyvät hienosti, kohta siirrymme seuraavaan vaiheeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti