lauantai 16. tammikuuta 2016

Aivopähkinöitä ja aksaa

Talven ja pakkastenkin tultua, ollaan enenevässä määrin ruvettu aktivoimaan koiria myös sisällä pienten temppujen ja muiden hyödyllisten taitojen parissa. Noutokapulan pitoharjoituksia, kohdetyöskentelyä ja muita pieniä hauskoja "temppuja" on nyt viime paivinä ollut ohjelmistossa. Tarkoituksena on vahvistaa joitain perustaitoja, joista sitten voi olla apua tottiskentällä ja muissa harrasteissa. Pian alkaa myäs nenätyöskentelyn opettelu sisällä, mikäli saan kaikki asiat järjestettyä haluamallani tavalla.

Jokainen koiruuksista on aivan haltioissaan omalla harjoitus vuorollaan. Hauskat lyhyet sisätreenit ovat ihan pop ja odottelijoilla ei meinaa pysyä pelihousut jalassa :) Namipaloja kuluu paljon ja olohuoneen nurkkaan alkaa kerääntymään kaikenlaista treenikampetta, hauskaa on kaikilla.

Tässä Tuike keräilee kapuloita pyykkikoriin ja kyllä näkee, että nauttii puuhastelusta. Hiukan yrittää oikaista ja tuoda jo tuotua kapulaa yhä uudestaan ja uudestaan :) On se fiksu likka ja oppi tämän jutun idean tosi nopeasti.

https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=CrHI2nFtJPI

Tänään kävin katsomassa Tyran ensimmäistä agilitystarttia. Hienoa menoa, vaikka tulos jäi tällä kertaa vielä saavuttamatta. Taisi vähän sekä koiraa, että ohjaaja jänskättää, mutta hauskaahan sinne pitikin mennä pitämään. Vähän lisää vielä kisa- ja ratakokemusta niin näistä vielä kuullaan.

Mocca, Tyran agility-sisko on aloittanut kisa-uransa jo syksyllä ja tällä hetkellä blakkarissa on jo yksi 0-tuloskin. Hienosti likat menevät agilityssä, kisakoira-ainesta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti