tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kuin kala vedessä...

Mökiltä terveisiä! Olimme viimeisen vuorokauden Pernajassa mökillä mustikassa, nyt jo taas tukevasti kotona. Mukana möksällä oli Taikan ja sen kaverin lisäksi Elli ja Kata. Muu lauma jäi kotiin.

Katan kanssa on erittäin mukavaa reissata kahden. Se on koko ajan "kuulolla", tulee aina kun kutsutaan ja kun ei mitään tapahdu, se hakeutuu lähelle nukkumaan.

Teimme siis lyhyen (n. 1 vrk) reissun mökille tarkoituksena hakea metsästä mustikkaa talven varalle. Mukaan koirista valikoitui tämä parivaljakko, sillä Kata kulkee siellä missä minäkin, ja Elli siellä missä Taika. Tämä kaksikko on jo muutenkin todettu (talven lenkkiparikokeilut) hyvin toimivaksi. Tässä parivaljakossa haukkuminen (Elli) on suht vähäistä ja kyttäämistä (Kata) ei esiinny lainkaan.

Mustikanvartija

Mustikanryöstäjä

Päivän toisella mustikkaretkellä jo alkoi hiukan väsyttämään

Pikkuinen vääränvärinen kettukin löysi kolon johon käpertyä


Hyvän mustikkametsäkäyttäytymisen lisäksi Kata kunnostautui uimaharjoituksin. Tytöt kävivät uimassa ja saivat Katankin houkuteltua uimasille. Ja sittenhän se ui, ui, ui, ui ja ui. Ja että sillä oli hauskaa! Ja kyllä on mahtava uimari tämä tyyppi, eikä se näytä väsyvän sitten ollenkaan. Siellä se meni saukkona vedessä, häntä peräsimenä vaikka kuinka ja kauan. On se sitten ihan super! Kata on kyllä taatusti meidän lauman PARAS uimari! Pitäisiköhän sen kanssa mennä vesipelastusta kokeilemaan :)


Siellä ui Kata-kala, ja Elliä harmittaa rannallaEi kommentteja:

Lähetä kommentti