tiistai 2. joulukuuta 2014

Rappurallia...

Kata oli tänään mukana Klaukkalassa Taikan harrastukseenvienti/hakureissussa. Käveltiin keskustassa ja ihmeteltiin menoa; ihmisiä, hajuja, liikennettä jne. Heti alkuun poikettiin erään rappukäytävän ala-aulassa nami syömässä ja sitten lähdettiin ulos etsimään rappusia, missä treenata niissä kulkemista.

Ekat rappuset mitä kohdattiin olivatkin jännä juttu, ja jouduin vähän houkuttelemaan Katan kulkemaan ne alas. Sen jälkeen kaikki raput menivätkin jo hienosti, sekä ylös, että alas. Ei jännityksiä eikä muutakaan panikoitia, HYVÄ. Näiden rapputreenien jälkeen poikettiin uudestaan raapukäytävään ja muina miehinä käveltiin pikkurappuset alas ja takaisin ylös, HIENOA!

Tosiasia on, että meidän pienellä kylällä ei ole rappusia, eikä kerrostaloihinkaan pääse sisään ilman koodeja. Nämä rappusten kulkemiset on siksi jääneet ja tajusin sen vasta viime viikolla autiotalossa, jossa Kata kieltäytyi kulkemasta rappuset alas. Lisää siis rappurteeniä, nyt on jo hyvät kokemukset alla, hyvä tästä vielä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti