torstai 23. tammikuuta 2014

4 palleroa lähtökuopissaan

Synnytykseen valmistautuminen alkaa nyt todenteolla, ja tarkoitus on laittaa pentulaatikko ja muutenkin muokata hieman nukkumajärjestystä siten, että Tuike saa oman sopen, missä rauhassa hoidella pennut.

Tänään käytiin röntgenissä ja aloitin lämpöjen mittailun. Vähän on hakusessa kuinka syvälle mittari pitää työntää, mutta eiköhän se ala siitä sujumaan. Tuike ei ole järin ihastunut lämpöjen mittailuun, pitääkin koitella miten se mukavimmin onnistuisi. Noin viikon päästä pitäisi alkaa tapahtumaan. Arvio oli, että astutuksesta 61 vuorokautta (koska astutus oli vasta kierron 15. päivä), joten ensi viikon torstaita pidetään eräpäivänä ja jollei perjantainakaan ala vielä mitään merkkejä olemaan, niin sitten varmaankin soitellaan neuvoja ja apuja viisaammilta. Röntgen paljasti, että 4 palleroa, tai pikemminkin 4 pientä koiran kalloa masusta löytyi. Samaan tulokseen tultiin jo alkutiineyden ultrassa, kyllä näköjään ammattilainen osaa asiansa :) Toinen herpes-rokote meni myös tänään.

Viikon päästä  siis 4 toivottavasti vahvaa ja eloisaa palleroa näkee päivänvalon. Siinäpä sitten onkin ihmettelemistä mikä pentu mihinkin osoitteeseen muuttaa. Sopivia ja hyviä koteja on ollut tarjolla jo yli tarpeen, eli valinta tulee olemaan vaikeaa. Näillä näkymin siis uusia pentukyselyitä ei enää tarvita. Toivomuslistalla on sekä tyttöjä, että poikia.

Jännittäviä päiviä eletään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti