lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiihtelyä, tokoilua ja frisbeetemppuja

Vetovaljaat on testattu ja hyviksi todettu ensimmäisellä varsinaisella hiihtolenkillä. Kävimme viime viinkonloppuna Tuiken kanssa ekaa kertaa koiraladulla. Hiihdettiin yksi kierros, jonka pituus on 2,7km. Tarkoitus olisi 2-3 kertaa viikossa käydä hiihtämässä ja hakemassa vähän kuntoa sekä itselle, että koiralle. Koirahiihto on kyllä tosi hauskaa, kun koira vetää mielellään. Melkeinpä tuntui liian helpolta itselle :)

Hyvinkään koiralatu ja sen kuntotilanne löytyy täältä:
http://www.mski.fi/hyvinkaa/

Tokoilua on otettu muutama kerta omin voimin lähistön parkkipaikalla. Tuikella on ihana motivaatio tekemiseen ja se tekee kaiken tosi täsmällisesti. Haastellisin osa nyt tuntuu olevan luoksetulon pysähdys, johon joudun kokeilemaan erilaista käsimerkkiä. Tunnistusnouto ja ohjattu nouto ovat vielä hiukan kesken, mutta hyvin mielin menemme ensi viikolla testaamaan taitotasomme möllitokoon Sipooseen. Ehkäpä sitten uskaltaudumme kisoihinkin vielä tänä keväänä.

Frisbeejuttuja ollaan otettu ihan koiran iloksi ja omaksi huviksi. Vihdin treeniporukka on taas saatu joululomilta kasaan ja kerran jo kokoonnuimmekin Nummelassa. Kiva huomata, että uusia innokkaita naamoja ilmestyy treeneihin mukaan.

Tässä vielä kuvia viimeviikkoisesta treenistä. Kuvaaja: Sirpa Arminen

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti