torstai 1. syyskuuta 2011

Viimeisiä viedään

Vikoja paimennustreenejä "omilla" lampailla. Pässit pääsivät taas jaloittelemaan etuniitylle Royn ja Tuiken niitä vahtiessa silmä kovana.

Vedettiin tänään vähän niinkuin kenraalit, kun seuraavana ja sitä seuraavana päivänä on kisastartit kummallakin. Haettiin lampaita ristiin ja paljon hyviä hakukaaria, lähestymisiä ja tuontia saatiin aikaiseksi. Tuonnin päälle tehtiin aina niin sanottu tolpan kierto ja poispäinajon aloitus.

Tuike oli tänään hyvässä vedossa ja parin "muistutuksen" jälkeen se menikin tosi kauniisti ja rauhallisesti hakukaarelle ja kuljetti lampaat suorinta tietä minulle. Onneksi näin, sillä edellissä treeneissä koira teki ihan banaanituonnin ja oli muutenkin vähän pihalla. Liekö vielä väsy painanut, kun oltiin juuri palattu viikonlopun "koiraleiriltä".

Täytyy olla tyytyväinen tämänpäiväiseen ja ammentaa siitä roponen myös tuleviin koitoksiin. Jos mikään kisoissa ei mene hyvin, niin ainakin viimeinen treeni oli hyvä.

Lauantaina sitten pakkaammenkin ihanat kesähoidokkimme autoon ja viemme ne takaisin lähtöpisteeseen. Sitten aletaan odottelemaan ensi kevättä ja uusia lampaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti