sunnuntai 21. elokuuta 2011

Paimennusta aamu- ja iltavuorossa :)

Pässinpäät pääsivät tänään kahteen otteeseen ulos aitauksesta laiduntamaan rehevämpää osaa niittyä. Välillä ne tosin joutuivat tekemään "töitä" ja joutuivat juoksemaan meidän hienojen paimenkoirien (tai ehkäpä kuitenkin heidän emäntiensä) toiveiden mukaisesti pitkin ja poikin laidunaluetta. Aina väliin poijjaat ehtivät nauttia ihanista voikukukan lehdistä ja apiloista :)

"Ulkoilemassa"
Tuiken pää kasvoi tänään taas yhdellä kokonumerolla. Se teki hienoja hakukaaria serkkutytön ja paimennusfrendin avustuksella ja iltavuoron harkoissa saatin lisää apua ja neuvoja loppupään hakukaaren "pullistamiseen".

Kyse olikin vain käskyjen ajoittamisesta. No kah, kun en itse hokannut...minä paraskin kaikenmaailman toko-opetukset opiskelleena...tietenkin kyse on ajoittamisesta. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Nyt lupaan, että tästä lähtien Tuiken KAIKKI hakukaaret tulevat olemaan hienoja ja loppupäästään "pulleita kaaria" ;)Hienoja koiria kaikki tänään nähdyt ja lampaatkin toimivat tosi kivasti, niitä tulee vielä ikävä, kun joutuvat syksyllä palaamaan kotiinsa...nyyh...

Tuiken isipappa pääsi myös näyttämään taitojaan, se on kyllä ilo silmälle katsella kun koira niin taitavasti ja kuuliaisesti "tekee töitä".

Nisse pappa tuo lampaita

Poispäin ajoa...

Tuike katselee, miten homma pitäisi hoitaa
Tuiken "paimennusasento" (tätä voi käyttää vaikka on vain vahdissa)


Nisse tauolla

Pitkä kieli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti