keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Nemon bussiretki

Nemo pääsi tänään bussiretkeilemään, kun oli asioitava kirkonkylällä eläinruokakaupassa. Bussimatka kesti vain 15 minuuttia, se olikin juuri sopivan mittainen ensikertalaiselle. Bussiin meno sujui hienosti perässäni. Bussin lähtiessä liike yllätti Nemon, joka painautui käytävälle maihin. Hetken päästä kuitenkin käveli eteenpäin ja jäi aluksi käytävälle makaamaan sille kohdalle, mihin itseni istutin. Vähän ajan päästä Nemo nousi istumaan ja pian sen jälkeen halusi tulla penkkien väliin istumaan. Siinä poika ihmetellä törötti ja lopuksi alkoi kerjäämään makupaloja.

Jännittävä bussikiokemus, mutta ihan positiivinen. Täytyy tehdä uusi bussiretki pian uudestaan, sillä tällä kerralla saimme kyydin kotiin, kun Tero otti kyytiin töistä tullessaan.

Kirkonkylällä löydettiin kivoja uusia paikkoja, vähän tokoiltiin ja ihmeteltiin uusia ympäristöjä. Käytiin jopa bussiasemallakin vielä uudestaan ihmettelemässä isot linikat. Ei Nemo säikkynyt oikeastaan mitään ja osasi käyttäytyä hienosti, pikkuisesta yli-innostuksesta huolimatta.

Reissu päättyi eläinruokakauppaan, josta haettiin ruokasäkki ja puruluita. Hauska päivä Nemon kanssa takana. Se on kyllä niin iloinen ja innokas koira, ei voi tulla pahalle päälle, kun Nemon kanssa touhuaa.

Löysimme urheilupuiston ja 13 "reikäisen" Frisbeegolf radan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti