sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Lisäys laumaan kirjavaan...

Tässä hän on! Laumamme uusin rimprenssa: Elli-neiti,
Bumtsi Bum Two Pence For Love


Ellin ja Tuiken ensikohtaaminen oli rauhallinen ja "tutkaileva": Kukas sää oot, mä oon muutes mää...


Esittelimme Ellille oman huoneen (Taikan huoneen), jossa se saa olla "turvassa" mustalta hirviöltä ;) Siellä alkoikin seurustelu ja ympäristön tutkailu hyvinkin pian. Ei mitään ylimääräisiä piippauksia tai muutakaan ihmeellistä kun uusi emäntä hoiti hommansa kympin arvoisesti, Hyvä Taika!

Turvaihminen-Taika oli läsnä, välillä käväisi muualla, palasi ilman seremonioita jne. Kyllähän te kokeneet koirakonkarit tiedätte nämä yksinolon opetuksen esivaiheet kuin omat taskunne... ;) Elli tuntui kotiutuvan välittömästi ja muutaman tunnin jälkeen oli selkeästi "merkannut" oman huoneensa ja käväisi sieltä aika ajoin virnistelemässä Tuikelle... (hehe), nukkui, leikki leluilla jne.
Tuike yritti kaikin keinoin takavarikoida pennun leluja ja loppujen lopuksi portit pantiin kiinni ja kaikki lelut porttien taakse. Loppuilta sujui rauhallisesti ja kummatkin karvaiset simahtivat tyytyväisinä omiin peteihinsä, omiin huoneisiinsa. Jes, tästä päivästä selvittiin, toivottavasti huominenkin sujuu yhtä hyvin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti